2ο Σεμινάριο της ORA ACADEMY με θέμα: « Πως η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του STRESS και η ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ μπορούν να ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ σε ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

Το ΔΕΥΤΕΡΟ (2ο) Σεμινάριο της #ORA ACADEMY με θέμα: « Πως η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του STRESS και η ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ μπορούν να ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ σε ΑΕΙΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» είναι πλέον γεγονός.

Η πεποίθηση μας ότι οι παραγωγοί ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ και ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΡΕΨΗ δεν είναι πλέον ερώτημα αλλά και αυτό γεγονός.
H εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη NOVAFARM AE Novafarm AE στο GRAND HOTEL PALACE στη Θεσσαλονίκη και με την υποστήριξη της Stoller Europe δεν κρατήθηκε στα στενά περιθώρια του προγράμματος αλλά οι συμμετέχοντες επί πολλές ώρες παρακολούθησαν και συμμετείχαν παραγκωνίζοντας την φυσιολογική κόπωση.
Ο κ. Νίκος Κουτσούγερας πρόεδρος της ORA SERVICES προχώρησε στον χαιρετισμό το ίδιο έπραξε και ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης Δημήτρης Μοναστηρίδης, Γ. Διευθυντής της NOVAFARM Α.Ε.
Στη συνέχεια ο κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος της TROPOS Branding Co ανέλυσε την σκοπιμότητα της Ακαδημίας και η κ. Laura Genoves τον τρόπο εργασίας της STOLLER Europe και της συνεργασίας αυτής στο εγχείρημα.
H #ORA της φυσιολογίας ήρθε με τον κ. Vicente Domenech της STOLLER Europe (τίτλος : Φυσιολογία Φυτών & Προϊόντα) που ζήτησε από όλους υπομονή και συγκέντρωση.Επίσης ανέλυσε με πολλά παραδείγματα θέματα ειδικής θρέψης Δενδροκομίας κ.α. (Στάδια άνθησης και καρπόδεσης)
Ο κ. Σπύρος Γαβριηλίδης της Novafarm ανέλυσε, με εμπειρικά παραδείγματα και πειράματα,που έγιναν στην Μακεδονία και Θράκη, την ειδική θρέψη κυρίως στην Δενδροκομία –- κεράσι, μήλο, αχλάδι, βερίκοκο, ακτινίδιο, ελιά.
Ο κ. Άγγελος Κεφάλας της ORA Academy ανέλυσε την ειδική θρέψη στα Κηπευτικά βάση των πειραματικών και των αποδεικτικών και οι δύο τελευταίοι για το Αμπέλι
Σιτηρά, κ.α.
Κατά την διάρκεια έγινε μια πραγματικά γόνιμη ανοιχτή συζήτηση με τοποθετήσεις, ερωτήματα και διευκρινήσεις….