Επισκεψη στελεχών Stoller Group στο PHYTO Group

Αισιόδοξος ο Πρόεδρος του PHYTO Group – Νίκος Κουτσούγερας Nikos Koutsougeras μετά τις διήμερες επαφές με την παγκόσμια STOLLER.
Φυτοθρεπτική ΑΕ – ORA Services- ORA Academy & STAMPA Products στην agenda των συζητήσεων…
……………………………………………………………
– Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το διήμερο το οποίο περάσαμε με τα στελέχη της Stoller απ όλο τον κόσμο (Stoller Group & Stoller Europe ).

Είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος του Stoller Group απ τις ΗΠΑ, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Stoller Europe.

Η συνεργασία μεταξύ του PHYTO Group με την STOLLER ξεκίνησε εδώ και 5 χρόνια μέσω της ORA Services.

Τα αποτελέσματα που έχουμε δει αυτά τα πέντε χρόνια, τόσο σε επίπεδο τεχνικών δυνατοτήτων όσο και σε επίπεδο προώθησης προϊόντων και τεχνικών στην αγορά είναι πολύ αξιόλογα.

Με την ωριμότητα και την εμπειρία που υπάρχει αυτά τα πέντε χρόνια η νέα πενταετία ανατέλλει με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες.

Οι δύο οργανισμοί έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, δηλαδή ο οργανισμός Stoller σε συνεργασία με τον οργανισμό PHYTO Group (Φυτοθρεπτική AE – ORA Services0 τρέχουν καινούργια projects όπως το “STAMPA project” και άλλα τα οποία είχαμε τη δυνατότητα να κουβεντιάσουμε αυτές τις μέρες και είμαι πραγματικά πάρα πολύ αισιόδοξος για τα πράγματα τα οποία έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!