Η ORA στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2017

ORA & STOLLER – ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η έκθεση FRUIT ATTRACTION αποτέλεσε σταθμό στη σχέση μεταξύ της ORA Services και της Stoller Europe . Κι αυτό είχε να κάνει με την αναγνώριση της δουλειάς σε βάθος που έχει κάνει η Ομάδα της ORA στην εξάπλωση της φιλοσοφίας της STOLLER που αφορά τόσο τη Φυσιολογία των Φυτών όσο και την τοποθέτηση των εξειδικευμένο ανά στάδιο των φυτών καινοτόμων προϊόντων της STOLLER στην ελληνική αγορά.

Ο πειραματισμός στο χωράφι, η εμπλοκή με τους Συνεργάτες, η δημιουργία της ORA ACADEMY αλλά και η επαφή με τον παραγωγό εκτιμήθηκαν απ όλες τις οργανώσεις της Stoller ανά τον κόσμο και μάλιστα υπήρξαν συμφωνίες για ανταλλαγή εμπειριών και στενότερης συνεργασίας μέσα στο 2018.

Στη φωτογραφία: από δεξιά: Ο Γενικός Μάνατζερ Ευρώπης κ. Sergio Aguilar , ο Nikos KoutsougerasManaging Director ORA Services, o Πρόεδρος του Stoller Group παγκοσμίως κ. Guillermo de la Borda , η κ. Maria Chatzopoulou , ο κ. Angelos Kefalas , ο κ. Ioannis Stamatakis (ΟRA Services) , η Laura Genovés Núñez Εxport manager και ο Διευθυντής Πωλήσεων Ευρώπης κ. Vicente Íñiguez.