ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΛΙΑ & ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ (17/2/2020) από την ORA ACADEMY

Έχουμε μπει για τα καλά στην νέα καλλιεργητική περίοδο για όλες τις δενδρώδεις καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα.
Ένα από τα κύρια στάδια των καλλιεργειών αυτών είναι κι αυτό της ΑΝΘΟΦΟΡΙΑΣ. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, αν δεν θα έχουμε καλή ανθοφορία, αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καρποφορία και εν κατακλείδι στην τελική παραγωγή.
Εμείς έχουμε τρία πολύ χρήσιμα «εργαλεία» στα χέρια μας που μπορούν να βοηθήσουν με την εφαρμογή τους σε προανθικό στάδιο (BUD POWER), στο στάδιο της ανθοφορίας (STIMULANTE PLUS) καθώς και στάδιο της πτώσης των πετάλων (CITOCALCIUM) .
Και τα 3 αυτά προϊόντα είναι Τεχνολογίας Stoller® .
Μιας και το στάδιο αυτό μετά τις απότομες αλλαγές του καιρού που έχουν παρατηρηθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδα (εξαιρετικά υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες ταυτόχρονα) πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους Συνεργάτες της ORA SERVICES από Ελλάδα και Κύπρο ένα διαδικτυακό σεμινάριο αφιερωμένο στην Ανθοφορία της Ελιάς και των Εσπεριδοειδών. Ως εισηγητή καλέσame ton κ. Abbas Caballero, Τεχνικό της Stoller Europe. Στον σχολιασμό με παραδείγματα από Ελλάδα και Κύπρο τον συν;odeyse ο κ. Άγγελος Κεφάλας, Διευθυντής της ORA Services /ORA ACADEMY Την γεωπονική μετάφραση έκανε ο Γεωπόνος Βασίλης Κουτσούγερας, Υπεύθυνος Ερευνητικών Προγραμμάτων του PHYTOGROUP ενώ ενώ ο Συντονισμός της εκδήλωσης έγινε απ΄τον κ. Χρήστο Δ. Κατσάνο Brand Strategist της TROPOS Branding Co ( μέλος του DKG Group). Το διαδικτυακό σεμινάριο έλαβε χώρα την Τετάρτη 17/2/2021