ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΡΕΨΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ απ την ORA ACADEMY – Webinar 26.02.2021

Το μέλλον του Ελληνικού Ακτινιδίου είναι ευοίωνο και οι Έλληνες Παραγωγοί που έχουν επενδύσει στην καλλιέργεια μπορούν, ακολουθώντας τα σωστά βήματα να έχουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος.

Δημοφιλή για την ποιότητά τους, τα ελληνικά ακτινίδια κατακτούν όλο και περισσότερο τις αγορές του κόσμου. Η τήρηση των ορθών καλλιεργητικών πρακτικών, η βελτίωση της εικόνας του προϊόντος και η διενέργεια αυστηρών ελέγχων ποιότητας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την συνέχιση της ανοδικής και εξωστρεφούς πορείας.

Στα πλαίσια αυτά η βαθύτερη κατανόηση της Φυσιολογίας των Φυτών της Ακτινιδιάς, σε σύνδεση με την Ισορροπία των Ορμονών τους σε κάθε στάδιο, δείχνει το δρόμο για μια ποιοτική παραγωγή του ακτιδεώνα για πολλά χρόνια.

Εμείς στην κατεύθυνση ως ORA SERVICES έχουμε «χτίσει» μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ μέσω των προϊόντων BUD POWER ( στάδιο έκπτυξης οφθαλμών),  STIMULANTE PLUS & CITOCALCIUM (στάδιο καρπόδεσης) και NITROPLUS 9 +B GA ( καθόλη την καλλιεργητική περίοδο).

Και τα 4 αυτά προϊόντα είναι Τεχνολογίας Stoller® .

Εξαιτίας της σημαντικότητας της καλλιέργειας, πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους Συνεργάτες της ORA SERVICES από Ελλάδα και Κύπρο ένα διαδικτυακό σεμινάριο αφιερωμένο σε μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΟΡΜΟΝΩΝ) της καλλιέργειας όλο το χρόνο στις 26/2/2021.

Ως εισηγητή είχαμε καλέσει τον κ. Abbas Caballero, Τεχνικό της Stoller Europe.

Στον σχολιασμό με παραδείγματα από Ελλάδα και Κύπρο τον συνόδευσε ο κ. Άγγελος Κεφάλας, Διευθυντής της ORA Services /ORA ACADEMY

Την γεωπονική μετάφραση την έκανε ο Γεωπόνος Βασίλης Κουτσούγερας, Υπεύθυνος Ερευνητικών Προγραμμάτων του PHYTOGROUP ενώ

O Συντονισμός της εκδήλωσης έγινε απ΄τον κ. Χρήστο Δ. Κατσάνο Brand Strategist της TROPOS Branding Co (μέλος του DKG Group)